Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Co se stane, pokud mi expiruje placený účet?

Nesmažou se mi databáze?

Po expiraci placeného účtu se váš účet překlopí do varianty „Free“, tzn. omezí se některé funkce, ale ke své databázi máte stále přístup, přístupové heslo se nemění. Rozdíly jednotlivých variant najdete na www.businessbooster.cz/cenik. Data ve variantě „Free“ se smažou automaticky až po 4 letech ode dne posledního přihlášení do systému. Nemusíte se tedy bát, že o svá data přijdete.