Zbrusu nová verze systému Business Booster spuštěna

Vážení uživatelé systému Business Booster,

dnes jsme spustili zbrusu novou verzi systému Business Booster, která je kompletně přepracována v novém designu a s využitím nejnovějším technologií. Věříme, že nový design vám přinese snadnější a intuitivnější ovládání. Podívejte se na představení systému v kostce v následujícím videu.

Vychytali jsme v systému některé mouchy, které měl starý systém.
Přešli jsme na novou technologii „Ruby on Rails“, která je mnohem lepší a flexibilnější pro tvorbu internetových aplikací, než původní systém v Javě. Vývoj nových funkcí a jejich odlaďování, tak bude v budoucnu výrazně rychlejší, než dosud.
  
Používáte aplikaci Business Booster pro Android pro odesílání sms zpráv?

Nainstalujte si v Android marketu (Play store) novou verzi aplikace. Stará verze není s novým Boosterem kompatibilní. Jedině tak bude možné odesílat zprávy. V nové verzi Android aplikace by se vám měl aktualizovat url server na https://is.businessbooster-crm.com. Pokud se neaktualizoval, tak jej prosím doplňte manuálně.
 
Bohužel v některých Android telefonech aplikace nefunguje na 100 %. Verzí Androidů na telefonech je hodně a stejně tak někteří výrobci operační systém Android sami upravují, a proto dochází na některých telefonech ke konfliktům s odesíláním. Z tohoto důvodu aplikaci Business Booster pro Android přepracováváme. Zjednodušeně řešeno, mozek celé Android aplikace přesuneme přímo na server Business Booster a samotná aplikace bude okleštěná pouze pro odesílání sms zpráv. Nebude obsahovat žádné algoritmy, které se mohou dostat do konflikut s nativní Android aplikací.